Red Dead Online introduceert Call to Arms-modus

Red Dead Online

De ene doet het met vierwielers, de ander met vierbeners (ja want een paard heeft benen en geen poten omdat het een edel dier is), maar wat ze beide doen is hun spelers wekelijks trakteren op nieuwe content, en in het geval van RDO is dat deze week een nieuwe modus, genaamd Call to Arms.

In Call to Arms worden jij en je bondgenoten opgeroepen om verschillende locaties te beschermen tegen tot wel 10 golven van binnenkomende vijanden.

Coördineer en positioneer jezelf op de kaart om Blackwater, Fort Mercer, Valentine, Strawberry en MacFarlane’s Ranch te helpen verdedigen tegen invasies. Controleer eerst je Camp Lockbox voor een Telegram van ‘J’. Call to Arms kan vanaf dan elk moment worden gestart door het vereiste Telegram in je Satchel te selecteren. 

Als je besluit de wapens op te pakken om de lokale bevolking te beschermen tegen een aanval, dan zal vechten voor je leven en dat van anderen beloond worden met driedubbele RDO$, XP en Gold.

Je ontvangt binnen 72 uur ook 30 procent korting op Novice of Promising Role Items.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)