Diablo II: Resurrected early access open beta start dit weekend, publieke open beta op 20 augustus

Wanneer kunnen we nu eindelijk eens proeven van Diablo II: Resurrected? Wel daar hoeven we niet zo lang meer op te wachten, en dat heeft Blizzard zelf bevestigd.

Tussen al de miserie door is Blizzard er toch in geslaagd om verder te werken aan de remake van Diablo II. Meer nog, via een officiële blogpost heeft de studio bevestigd dat we heel snel aan de slag kunnen met de beta.

Heb je een pre-order op Diablo II: Resurrected of de Diablo Prime Evil Collection op console of pc, dan kan je de Early Access Open beta spelen op 13 augustus, vanaf 19u00 tot 17 augustus om 19u00.

Daarnaast komt er ook een publieke open beta die doorgaat van 20 augustus, 19u00 tot en met 23 augustus 19u00. Het enige wat je hiervoor moet doen is de beta downloaden op je console of pc. En goed nieuws, er is ondersteuning voor cross-platform.

In deze nieuwe Open Beta zijn twee extra klassen opgenomen in de vorm van de Paladin en de Druid, naast de Barbarian, Amazon en Sorceress. Daarnaast zal de Open Beta ook online multiplayer gameplay bevatten, zodat tot acht vrienden kunnen samenwerken of zelfs met elkaar duelleren in PvP gevechten.

De Open Beta zal echter beperkt zijn tot de eerste twee Acts. Ter compensatie zal er geen level cap zijn, dus alle deelnemers zullen in staat zijn om te levelen en te experimenteren met een verscheidenheid aan builds voor hun personages zoveel als ze willen totdat de Open Beta eindigt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)