Pas je skater en skatestijl in OlliOlli World aan volgens je eigen smaak

OlliOlii World

In games is het belangrijk dat je jezelf kan inleven in het personage waarmee je uren van je vrij tijd zal delen. Ontwikkelaar Roll7 heeft dat duidelijk ook begrepen en voegt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden toe voor je skater in de actie-platform-skateboardgame OlliOlli World.

Voor het eerst in de serie krijg je de mogelijkheid om je personage tot in het kleinste detail aan te passen. Van huidskleur, lichaamstype tot de stijl van je haar en baard. Maar ook de skatestijl van je personage kan je in lijn van je eigen stijl en smaak aanpassen.

En daarmee houden de mogelijkheden niet op, want ook op vlak van kledij kan je jezelf volledig uitleven. Ga je voor een hippe camouflagejas in combinatie met witte sokken in flipflops? Of is een bijen-onesie toch meer jouw ding? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos

OlliOlli World rolt deze winter naar PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.