Aliens: Fireteam Elite verschijnt 24 augustus

Aliens zijn cool, maar aliens afschieten dat is nog cooler. Zeker als je dat met vrienden kan doen. Met de release van Aliens: Fireteam Elite slaan we twee vliegen in één klap, aliens en samen met vrienden spelen. Bring it on!

Cold Iron Studios bevestigt dat hun third person coöp shooter Aliens: Fireteam Elite verschijnt op 24 augustus, nog even geduld dus.

Een mysterieuze noodoproep stuurt je Marine Assault Unit naar LV-895 in de buitenkolonies, waar dodelijke Xenomorph legioenen, verborgen bedrijfsgeheimen en oude buitenaardse ruïnes op je wachten.


Aliens: Fireteam Elite is een coöperatieve third-person survival shooter die jouw fireteam van geharde mariniers in een wanhopige strijd dompelt om de evoluerende Xenomorph bedreiging in te dammen.


Neem het samen met twee spelers of AI-teamgenoten op tegen golven angstaanjagende Xenomorph- en Weyland-Yutani-synthetische vijanden, terwijl jij en je fireteam je wanhopig een weg vechten door vier unieke campagnes die nieuwe verhaallijnen introduceren in het Alien-universum.

Creëer je eigen Colonial Marine en pas deze aan door te kiezen uit een uitgebreide reeks klassen, wapens, uitrusting en extra’s. Ga de strijd aan met de overweldigende kansen in deze hartveroverende survival shooter-ervaring.

Gamers die iets meer willen (betalen) die kunnen alvast kiezen voor de Deluxe Edition, die je nu kan pre-orderen krijgen. Deze bevat de Endeavor Pass, goed voor de aankomende 4 seizoenen post-launch content van de game, inclusief een heleboel nieuwe cosmetics om je marines te pimpen. Als kers op de taart ontvangen ze ook het Endeavor Veteran Pack met extra aanpassingscontent.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)