Gerard Butler aan zet in spectaculaire trailer voor actiethriller Copshop

Gerard Butler die ken je zeker van films als Angel Has Fallen, Gamer, Gladiator, Mad Max Fury Road, Greenland en een pak andere actiefilms. De volgende in het rijtje is de actiethriller Copshop.

Persoonlijk ben ik wel fan van Butler. de Angel/Olumpus en London Has Fallen-reeks kon me zeker bekoren, net als heel wat andere films van de acteur.

In Copshop maken we kennis met de sluwe oplichter Teddy Murretto (Frank Grillo). Hij is op de vlucht voor de huurmoordenaar Viddick (Gerard Butler). Murretto besluit zich te verschuilen op een politiebureau, maar ook Viddick begeeft zich naar die plaats. Op het kantoor is ook de beginnende agente Harper aanwezig die zich van geen kwaad bewust is.

Wanneer de twee heren lijnrecht tegenover mekaar komen te staan, gaan de poppen aan het dansen… Een heerlijke no-nonsense actiefilm is het resultaat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)