Er is een PlayStation 5 exclusieve Souls-game in ontwikkeling zegt bekende leaker

Of er ooit nog een Souls game komt? Wie zal het zeggen… FromSoftware heeft immers de handen vol met Elden Ring, maar toch is er hoop voor de fans. Toch als we deze bekende, en toch wel betrouwbare, leaker mogen geloven.

Waar deze leakers hun informatie halen, God mag het weten. Hebben ze informanten zitten? Tussen pot en pint op café? Het doet er niet toe, zolang ze het nadien maar bij het rechte eind hebben.

En deze kerel, namelijk Shpeshal Nick, co-founder van de Xbox Era-podcast, heeft het de voorbije maanden reeds meermaals bij het rechte eind gehad. Volgens hem is er een PS5-exclusieve Souls game in ontwikkeling bij From Software, en nee, het gaat niet om een Bloodborne sequel voegt hij er nog aan toe.

Daarbovenop vertelt hij ook nog dat we deze console generatie een nieuwe WipEout-game mogen verwachten. Dit voor zowel PlayStation 5 als PlayStation VR 2 voegt hij er nog aan toe.

We zijn benieuwd of Nick het ook deze keer bij het rechte eind zal hebben.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)