Nintendo streamt vanavond om 18u00 een nieuwe Indie World presentatie uit, volg hem hier

Nintendo Indie World

Nintendo speelt met de Switch al enkele jaren een grote voortrekkersrol voor de indiegames. Door deze games van onafhankelijke ontwikkelaars een prominente plek te geven tijdens presentaties kan het grote publiek kennis maken met deze pareltjes.

Vanavond om 18u00 zendt het Japanse bedrijf opnieuw een 20 minuten durende presentatie uit waarin er een pak nieuwe gameplay getoond zal worden van reeds aangekondigde én nieuwe games.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.