Nieuwe trailer toont DualSense features van horrorspel The Medium

Horrorspel The Medium is reeds een tijdje beschikbaar op Xbox Game Pass. Later komt de game ook naar PlayStation 5, en daar gaat deze volop gebruik maken van de DualSense features van de controller.

Welke features dat zijn, dat legt ontwikkelaar Bloober Team uit in een nieuwe trailer.

Op de PlayStation 5 maken we optimaal gebruik van de DualSense-controller van de console om je nog dieper onder te dompelen in het mysterie van het Niwa Hotel. Ons doel is om je Marianne’s reacties te laten voelen op wat er gebeurt terwijl ze de spelwereld verkent en er interactie mee heeft,” vertelt Szymon Erdmański, producer bij Bloober Team.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)