Het Star Wars-hotel Galactic Starcruiser gaat in 2022 open, eerste beelden vrijgegeven

Star Wars Hotel Disney World

Heb je jezelf altijd al helemaal willen onderdompelen in het Star Wars Universum? Dan heb ik goed nieuws. Vanaf vanaf volgend jaar kan je een exclusief, en peperduur, Star Wars-avontuur beleven in Disney World Florida.

Tijdens je tweedaagse verblijf in dit hotel word je helemaal ondergedompeld in het Star Wars Universum. Je gaat volgens het verhaal op reis met het ruimteschip en zal zo verschillende planeten bezoeken, waaronder Batuu. Dit is het themagedeelte in Star Wars: Galaxy’s Edge in Florida waar je onder andere met de Millennium Falcon kan vliegen én waar de meest indrukwekkende darkride staat: Rise of The Resistance.

Voor de rest zal je in het hotel lightsaber trainingen kunnen volgen en heel wat andere speciale events. Het gaat zelfs zo ver dat er geen ramen in het gebouw aanwezig zijn en dat je dus altijd uitkijkt op het galaxy, far far away. Dit om de gasten volledig onder te dompelen.

Goedkoop wordt dit avontuur evenwel niet. Want volgens Disney zal je voor twee personen voor een tweedaags avontuur maar liefst 4.809 dollar neertellen Ga je met een gezin van vier personen? Dan tikt je bankkaart (of creditcard) af op 5.999 dollar…

Check zeker onderstaande trailer, zo krijg je al een idee wat je mag verwachten van Star Wars Galactic Starcruiser.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.