Microsoft introduceert de Xbox Wireless Controller Aqua Shift Special Edition voor Xbox Series X/S

Nadat Sony eerder dit jaar PS5-controllers met twee nieuwe kleuren introduceerde, is het nu de beurt aan Microsoft om een nieuwe controller uit te brengen voor hun Xbox Series X/S.

De nieuwe draadloze controller wordt in de markt gezet als de Aqua Shift Special Edition. Het is een felblauwe controller met een glanzend effect en een tweekleurige gloed die ons moet doen denken aan de reflectie van water. Of zoals Microsoft het zelf omschrijft “op de fantasie die gaming naar ons leven brengt.

Maar dat is nog niet alles. Het is bovendien de eerste Special Edition Xbox Series X/S-controller met rubberen grepen, waardoor je een betere grip hebt dan bij de gewone Series X/S-controllers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)