Cinematic trailer Black Ops Cold War and Warzone Season 5

Call of Duty Warzone

Is je battle pass al tier 100? Indien niet, dan raden we je aan om er nog snel een lap op te geven want Season 5 komt er aan!

Volgende week, op 12 augustus, gaat Season 5 van Cold War/Warzone van start. Onderstaande cinematic trailer geeft ons alvast een voorsmaakje van wat ons te wachten staat.

De puzzelstukjes van Stich’ plan lijken stilaan in mekaar te vallen. We weten dat Stitch bezig is Perseus’ doel van een Groot Rusland te bereiken, en nadat hij de militaire basis op Yamantau heeft vernietigd, lijkt het erop dat de volgende stap in zijn ingewikkelde plan een mind-control uitzending inhoudt.

Er is dus werk aan de winkel voor ons de komende weken willen we Stitch alsnog een halt toeroepen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)