NBA 2K22 onthult nieuwe Music Discovery Soundtrack Experience

Vandaag was een slechte dag voor de Belgische basketdames. De Belgian Cats verloren in Tokyo immers hun wedstrijd tegen Japan waardoor hun medailledromen in rook opgingen. Misschien kan een streepje muziek hun (en ons) lijden verzachten?

2K kondigt vandaag aan dat NBA 2K22, voor een nieuwe aanpak kiest wat betreft de in-game soundtrack. Deze bevat een geheel nieuwe integratie met Seizoenen, samen met muziek van verschillende topartiesten, waaronder Aitch, Freddie Gibbs, Gunna, Megan Thee Stallion, Metro Boomin, Saweetie, Skepta, Smino, Travis Scott, en meer. 

Spelers zullen het hele jaar door muziek kunnen ontdekken via “First Fridays”, waarbij nieuwe nummers aan de soundtrack zullen worden toegevoegd op de eerste vrijdag van elk nieuw seizoen. Elke update bevat een mix van bekende en opkomende artiesten om de ontdekking en groei van muziek in NBA 2K22 te ondersteunen. Meer details over wat er in elk seizoen zal worden opgenomen, worden later in augustus bekendgemaakt. 

Dit jaar introduceert ook gloednieuwe manieren voor aspirant-artiesten om deel uit te maken van de muziekervaring van de NBA 2K-serie. De geheel nieuwe Producer Series integreert een Beats Pack in de game en creëert een kans voor de community om hun beste coupletten op de beats op te nemen en hun talent te laten zien. Meer details over de Producer Series en nog meer manieren waarop aspirant-artiesten kunnen worden betrokken bij de NBA 2K soundtrack die dichter bij de lancering wordt onthuld.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)