Hearthstone’s nieuwste expansion – United in Stormwind is nu live

Naast Diablo en World of Warcraft heeft Blizzard ook een hele reeks games gebaseerd op hun populairste franchises, eentje daarvan is de digitale card game Hearthstone.

Vanaf vandaag kunnen Hearthstone-spelers aan de slag met een nieuwe expansion, United in Stormwind, en deze is vanaf vandaag beschikbaar.

Het Year of the Gryphon gaat verder met 135 nieuwe kaarten die de bruisende hoofdstad in het hart van de Alliantie tot leven brengen. De set bevat een volledig nieuw sleutelwoord, nieuwe mechanics en een vernieuwde Tavern Pass. Dit is nog maar het begin, met nog meer updates voor het Book of Heroes, het Book of Mercenaries, en meer in de komende weken.

Nieuwe keywords

  • Questlines: Elke klasse heeft zijn eigen Questline, een driedelige quest die een van de vormende avonturen uitbeeldt die de nieuwe huurlinghelden van Hearthstone meemaken. De beloning voor het voltooien van alle drie de stappen van een Questline is een legendarische huurling die de strijd aangaat met een mogelijk game-winnende Battlecry.
  • Verhandelbaar: Kaarten met dit nieuwe sleutelwoord bieden grote flexibiliteit – spelers kunnen kiezen tussen het casten van de kaart voor een krachtig situationeel effect, of het inruilen van de kaart voor een vervanger uit hun deck voor de kosten van één mana.

Nieuwe mechanics

  • Mounts: Vraag het elke avonturier – de snelste weg door de hoofdstad is op je trouwe ros. Mount spreuken geven een minion een unieke buff. Als de ruiter wordt vernietigd, wordt het rijdier opgeroepen met dezelfde stats om zijn plaats op het bord in te nemen.
  • Profession tools: Als je een werktuig nodig hebt en geen wapen, steek er dan een in om te profiteren van unieke vaardigheden om je minions een boost te geven.

Tavern pass

De vernieuwde Tavern Pass biedt toegang tot een heleboel verdienbare beloningen, waaronder 12 nieuwe Hero skins, de nieuwe Yrel speelbare Paladin Hero, de Varian Diamond kaart, de nieuwe Lion Cosmetic Coin, de uncraftable Flightmaster Dungar Golden Legendary kaart, een nieuwe Stormwind kaart terug, en XP boosts.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)