WINNAARS Tour De France 2021!

Vandaag zit de cavalerietocht van de Tour De France er bijna op. Er wacht het peloton nog een laatste grote massaspurt naar de finish op de Champs-Élysées.

UPDATE

KV uit 3600 Genk

SB uit 9660 Brakel

BC uit 1850 Grimbergen

EW uit 4700 Eupen

Verstuurd per post 29-07

Om dat te vieren, mogen we 4 exemplaren weggeven van de officiële Tour De France-game met onze eigenste Wout Van Aert op de cover. Wil jij een van de PlayStation 5- of Xbox Series X-exemplaren in de wacht slepen?

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is ons volgen op Instagram, twee vriendinnen of vrienden taggen waarmee je de Tour De France wil herbeleven en geef meteen mee welke versie je graag wil winnen.

Veel succes!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.