WINNAARS blu-ray Mortal Kombat

Vanaf vandaag ligt de brute Mortal Kombat-film in de rekken. De film volgt MMA-vechter Cole Young wanneer hij achtervolgd wordt door Outworld’s beste strijder Sub-Zero. Lukt het Cole om op tijd zijn arcana – de immense kracht die in zijn ziel verborgen zit – te vinden en de wereld te redden?⁠

UPDATE

EV uit 8020 Oostkamp
NV uit 2000 Antwerpen

Verstuurd per post 29-07

En omdat het vakantie is, mogen wij twee Blu-Ray exemplaren uitdelen onder onze trouwe lezers en volgers!⁠ Het enige wat je hoeft te doen is ons volgen op Instagram én twee vriendinnen of vrienden taggen waarmee je de film wil bekijken.⁠

Check zeker ook onze review van Mortal Kombat.

Finish Him!⁠

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.