fbpx

Dolle pret en pure horror in The Addams Family Mansion Mayhem gameplay video

The Adams Family

De meest prettig gestoorde familie ter wereld, The Addams Family, krijgt voor het eerst in 20 jaar met het aankomende Mansion Mayhem, eindelijk nog eens een game op console. Het zou verdorie tijd worden…

Outright Games heeft een eerste gameplay trailer vrijgegeven voor hun 3D platform adventure video game The Addams Family: Mansion Mayhem.

Deze gunt ons een blik op de diverse platformwerelden die speelbaar zijn in dit nieuwe avontuur, namelijk The Gruesome Fun Kitchen, The Kooky Graveyard, The Treacherous Tuneful Music Room en Wednesdays favoriet The Laboratory.

Leuk voor de fans is dat je de game, die op 24 september in de rekken ligt, met zijn vieren in coöp kan spelen als Wednesday, Pugsley, Gomez en Morticia.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d