fbpx

Trailer toont wat je mag verwachten van Back 4 Blood’s open bèta

Fans van Left 4 Dead kijken reikhalzend uit naar de release van diens spirituele opvolger Back 4 Blood. Op 5 augustus start de open bèta en wat je daar mag van verwachten zie je in een nieuwe trailer.

Kort samengevat: De open bèta bevat de volledig nieuwe PvP-modus “Swarm”, waarin twee teams van vier het tegen elkaar opnemen in een beste-uit-drie-reeks rondes waarin er wordt gewisseld tussen spelen als de Cleaners en de Ridden, naast extra campagnecontent.

De Back 4 Blood open bèta bevat de volgende content:

  • Twee maps voor de “Swarm”-PvP-modus
  • Twee co-opmaps om met je vrienden te strijden tegen de Ridden
  • Speel voor het eerst als Mom, net als andere Cleaners: Evangelo, Holly, Walker en Hoffman
  • Speel als zes verschillende Ridden-varianten in “Swam”, waaronder: de Bruiser, Retch, Hocker, Exploder, Crusher en Stinger
  • Diverse wapens om te proberen, kaarten om decks mee aan te leggen en Ridden om af te slachten
  • Ontdek de gemeenschappelijke hub Fort Hope
  • Cross-play- en cross-gen-ondersteuning

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: