Creepy en grimmige Chernobylite launch trailer

Chernobylite

Chernobyl? Ik ben er geweest! Pripyat? Ben ik ook geweest! Nu wil het toeval dat Chernobilyte zich afspeelt in dit gebied en volledig in 3D werd ingescand om de game tot leven te brengen. Vanaf vandaag is de game officieel beschikbaar op pc. In september op consoles.

Het moment dus om nog eens alle grimmige en creepy troeven van deze game, die dus officieel Early Access achter zich laat, in de kijker te zetten.

Als je heimwee hebt naar S.T.A.L.K.E.R. of niet kan wachten op S.T.A.L.K.E.R. 2, dan is deze game de ideale opwarmer. De warmte (en radioactiviteit) straalt er namelijk letterlijk van af…

Survival, RPG, horror, management, craften, een non-lineaire wereld,… de game heeft het allemaal aan boord.

Zoals ik al zei ben ik er zelf ooit geweest voor de launch van S.T.A.L.K.E.R. dus wil ik de game heel graag spelen om te vergelijken. (Ook al ben ik een absolute horrorpussie…)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)