Norman Reedus maakt Silent Hill-fans gek met Instagram-post

Silent Hill 3

Norman Reedus kennen we uiteraard allemaal van The Walking Dead (Daryl Dixon) of van de pakjesman uit Death Stranding. Maar hij is ook beste vriendjes met Hideo Kojima ondertussen. Wat hij op Instagram uithaalde de voorbije nacht was ook straf…

Norman Reedus besloot om op Instagram een filmpje te posten waarop te zien is hoe hij Robbie the Rabbit’s hand vasthoudt uit Silent Hill 3.

Reedus maakte samen met Kojima en Guillermo del Toro deel uit van de P.T.-demo voor de toen aankomende Silent Hills-game.

Maar toen kwam er ambras tussen Kojima en Konami en was het over en uit voor de reeks. Of niet? En is er iets wat wij niet weten?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)