Jurassic World Evolution 2 toont zich in uitgebreide Developer Diary

Begin vorige maand kondigde ontwikkelaar Frontier tot groot jolijt van alle Jurassic Park-fans het vervolg op hun managementgame aan dat gebaseerd is op deze legendarische dinofilmreeks.

Sinds deze aankondiging kregen we al twee video’s voorgeschoteld waarin we meer info kregen over twee dino’s. En nu krijgen we een volwaardige developer diary voor de kiezen.

In de video van dik vijf minuten zien we Jurassic World Evolution 2 in actie en ontdekken we onder andere dat de game een nieuwe campagne bevat die verder bouwt op het verhaal van de film Jurassic World: Fallen Kingdom uit 2018.

Uiteraard bevat de game ook de nodige vernieuwingen ten opzicht van de eerste game. Zo zit er nieuwe vegetatie in de game (jungles en woestijnen), kan je het uiterlijk en de kleur van je gebouwen aanpassen en doen een pak nieuwe dino’s hun intrede. Deze kunnen ontwikkeld worden door de wetenschappers die nu ook in de game zitten.

Jurassic World Evolution 2 heeft nog geen specifieke releasedatum, maar de game zou eind dit jaar beschikbaar moeten zijn voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.