Spelen met dino’s in Jurassic World Evolution 2

Jeff Goldblum, de acteur uit de eerste Jurassic Park-trilogie, had de eer om Jurassic World Evolution 2 aan te kondigen.

Het spelen van een simulatiegame kan misschien saai klinken, maar van zodra je die dino’s tot leven ziet komen op je scherm en die epische muziek hoort spelen, gaan de haren op je armen rechtop staan. Dat was toch bij mij het geval.

Ik was dan ook meteen verknocht aan Jurassic World Evolution en ik kijk er nu al naar uit om in de sequel mijn nieuwe dinopark uit de grond te stampen.

Nu wat info over de game zelf:

In Jurassic World Evolution 2 bouwen we voor het eerst hun parken buiten de grenzen van de Muertes Archipelago. Elke locatie brengt nieuw terrein en nieuwe uitdagingen voor spelers om aan te gaan met behulp van diepgaande, gedetailleerde managementtools en creatieve opties.

In deze reeks nieuwe biomes, waaronder dichte bossen en verschroeide woestijnen, zullen we meer dan 75 prehistorische soorten researchen, behouden en verzorgen, waaronder gloednieuwe, veelgevraagde vliegende en zeereptielen en terugkerende favoriete dinosaurussen uit de community.

Deze majestueuze prehistorische wezens voelen levendiger dan ooit en vertonen gloednieuw gedrag als ze met elkaar communiceren, om dominantie vechten en intelligent reageren op de wereld om hen heen.

Met vier fantastische speltypen kunnen spelers een gedurfd nieuw tijdperk voor de Jurassic World Evolution videogame franchise ervaren. De Campaign-mode speelt zich af onmiddellijk na de wereldschokkende gebeurtenissen in Jurassic World: Fallen Kingdom. In de Campaign-mode kunnen spelers zich onderdompelen in een origineel Jurassic World-verhaal waarin ze dinosaurussen onder controle proberen te krijgen, te behouden en in bedwang te houden aan de zijde van een iconische cast met personages uit de films, waaronder Dr. Ian Malcolm (ingesproken door Jeff Goldblum) en Claire Dearing (ingesproken door Bryce Dallas Howard).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)