Sony lekt zelf PS Plus-games voor augustus

PlayStation Plus

Het is bijna augustus, en dus kijken we al stiekem uit naar de gratis games voor zowel Xbox Live- als PS Plus-abonnees. Het ziet er echter naar uit dat iemand bij Sony te enthousiast was…

Een iets te enthousiaste Sony PlayStation-werknemer heeft het namelijk gepresteerd om de website met de gratis games iets te snel te updaten. Ondertussen heeft Sony de website al weer aangepast, maar er liggen altijd snelle jongens op de loer om screens te pakken en deze te delen met de wereld.

In de maand augustus kan je je verwachten aan Plants vs. Zombies: Battle for Neightborville, Tennis World Tour 2 en Hunter’s Arena: Legends. Dit kan gratis als je beschikt over een Playstation Plus abonnement.

Natuurlijk is het nog niet officieel, maar de kans is dus heel groot dat dit de PS Plus-games voor augustus zijn. Nog even geduld en dan weten we het zeker.

xgn.nl
xgn.nl