Sony lekt zelf PS Plus-games voor augustus

Het is bijna augustus, en dus kijken we al stiekem uit naar de gratis games voor zowel Xbox Live- als PS Plus-abonnees. Het ziet er echter naar uit dat iemand bij Sony te enthousiast was…

Een iets te enthousiaste Sony PlayStation-werknemer heeft het namelijk gepresteerd om de website met de gratis games iets te snel te updaten. Ondertussen heeft Sony de website al weer aangepast, maar er liggen altijd snelle jongens op de loer om screens te pakken en deze te delen met de wereld.

In de maand augustus kan je je verwachten aan Plants vs. Zombies: Battle for Neightborville, Tennis World Tour 2 en Hunter’s Arena: Legends. Dit kan gratis als je beschikt over een Playstation Plus abonnement.

Natuurlijk is het nog niet officieel, maar de kans is dus heel groot dat dit de PS Plus-games voor augustus zijn. Nog even geduld en dan weten we het zeker.

xgn.nl
xgn.nl

Gepubliceerd door Freijawow

Mijn nonkel kwam al met games en consoles af toen ik nog niet eens kon stappen. Verjaardagscadeaus kiezen was nooit echt moeilijk, er was altijd wel een nieuwe game of gadget die ik nog wou hebben. Doorheen de jaren heb ik veel gegamed, van Age of Empires tot Zelda. FIFA, GTA of Tekken zal ik zeker op de PS spelen, maar je zal me voornamelijk achter mijn PC terugvinden.