GTA Onlines Los Santos Tuners-soundtrack nu ook beschikbaar via Apple Music

Muziekliefhebbers die zin hebben om GTA Onlines Moodymann Kenny’s Backyard Boogie tracks te ontdekken, maar geen zin hebben om de game te spelen, die kunnen hiervoor nu bij Apple Music terecht.

De echte fans die doorkruisen natuurlijk de hele stad op zoek naar de verzamelbare mediasticks van Kenny waarop deze epische zomermix in-game te vinden is.

Op de site van CircoLoco Records kun je ook links vinden om alle vier de Monday Dreamin’ EP’s te beluisteren. En als je alle vier de Monday Dreamin’-mediasticks in GTA Online verzamelt, krijg je toegang tot een speciale, alleen in de game verkrijgbare DJ-mix die Seth Troxler exclusief voor Los Santos Tuners heeft gemaakt.

Om je oren te verwennen buiten Los Santos is “Kenny’s Backyard Boogie” nu ook beschikbaar als afspeellijst op Apple Music.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)