Shadow of the Tomb Raider vanuit het niets geoptimaliseerd voor next-gen consoles

Shadow of the Tomb Raider

Het is al van 2018 geleden dat de meest recente trilogie rond Lara Croft werd afgesloten met Shadow of the Tomb Raider. En toch kreeg de game dit weekend vanuit het niets een nieuwe update.

Zo is de game nu op de PlayStation 5 nu te spelen in 4K in combinatie met een framerate van 60 frames per seconde. Ook op de next-gen Xbox-consoles mogen we een update verwachten omdat de game in de Microsoft Store het ‘optimized for Xbox Series X/S’-label heeft meegekregen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.