Army of the Dead-prequel krijgt eerste trailer

Army of Thieves

De meningen over Army of the Dead van regisseur Zack Snyder waren op z’n zachtst gezegd redelijk verdeeld. Toch kon Praga de film op Netflix best pruimen, al moest hij er zijn verstand wel even voor uitzetten.

Ook Netflix bleek best tevreden te zijn en financierde daarom een extra film die in het universum past. Al gaat het hier om een film die zich focust op gebeurtenissen die zich afspelen voor Army of the Dead.

De film kreeg de naam Army of Thieves mee en volg Ludwig Dieter die we kennen als de excentrieke kraker van kluizen in Army of the Dead. Matthias Schweighöfer kruipt niet alleen opnieuw in de huid van dit personage, maar hij zat ook in de regisseursstoel. Zack Snyder schreef, mee, het scenario.

Army of Thieves moet eind dit jaar verschijnen op Netflix.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.