Remedy viert 20ste verjaardag Max Payne met speciale trailer

In 2001 liet Remedy Entertainment de third person shooter Max Payne los op de wereld. De game verwierf meteen een cultstatus dankzij een unieke hoofdrolspeler, een intrigerende verhaallijn en een unieke gameplay feature genaamd bullet time.

In 2003 verscheen de sequel Max Payne 2: The Fall of Max Payne en een paar jaar later, in 2012, deed ook Rockstar zijn duit in het zakje met Max Payne 3. Sindsdien smeken fans nog steeds om een nieuwe telg in de serie. Tevergeefs tot op heden.

Max Payne vertelt het verhaal van, drie keer raden, Max Payne, een New Yorkse flik wiens vrouw en dochtertje vermoord werden door drugsverslaafden, onder invloed van Valkyr, een designerdrug. Opgejaagd door de politie en gedreven door de vastberadenheid om wraak te nemen, gaat Max Payne op zoek naar de waarheid achter de moord op zijn familie.

Als je de games nooit gespeeld hebt, dan hebben we slechts 1 advies voor jou: spelen!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)