Xbox’s Ultimate Game Sale levert je tot 80 procent korting op

Niet alleen bij PlayStation en Steam pakken ze regelmatig uit met kortingen. Met de Xbox Ultimate Game Sale scoor je kortingen tot 80 procent op zowel Xbox- als pc-games. Hoog tijd om je collectie aan te vullen dus.

Microsoft pakt de komende twee weken met de Xbox Ultimate Game Sale, tot en 5 augustus, uit met kortingen op honderden Xbox- en pc-games, en accessoires.

Zelf kocht ik vorige week nog de Dying Light Enhanced Edition om nog eens voor te bereiden op Dying Light 2 aan 29,99 euro, vandaag staat deze 14,99 euro. Had ik dat eerder geweten…

Maar er zijn nog heel wat kleppers die je aandacht verdienen. The Witcher 3 Wild Hunt, Watch Dogs Legion en The Outer Worlds. Of meer recent Outriders en Biomutant.

Kortom het aanbod is gigantisch dus ga gewoon zelf eens kijken in de Microsoft Xbox Store en doe eens zot met je geld.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)