fbpx

Eerste trailer voor Blade Runner: Black Lotus

Fans van Blade Runner, en animatiereeksen, die zullen met Blade Runner: Black Lotus zeker aan hun trekken komen. Blade Runner: Black Lotus is immers een animatiereeks gebaseerd op de Blade Runner-franchise.

Op San Diego ComicCon kregen we dit weekend de eerste bewegende beelden te zien van deze nieuwe reeks die zich afspeelt tussen Blade Runner van Ridley Scott en diens sequel Blade Runner: 2049.

We maken kennis met een nieuwe replicant, genaamd Elle, bekend als de Black Lotus, die beschikt over speciale krachten. Ze lijkt te zijn ontsnapt aan haar makers, en wordt opgejaagd door de autoriteiten.

De reeks verschijnt nog deze herfst.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: