Familiefeestje loopt bloederig uit de hand in Slasher: Flesh & Blood-trailer

Familiefeestjes, het is vaak iets bijzonders. De zatte nonkel met zijn cravette rond zijn kop, tante Rita die te diep in het glas heeft gekeken en den bompa die nog maar eens zijn verhalen uit zijn jeugd vertelt. Het vervelende nichtje, het zeurende neefje, en zo kunnen we nog even doorgaan…

Laat ons dus eens een spelletje spelen om te sfeer op te vrolijken denken we dan. Maar dan een plezant spelletje en niet zoals eentje in het vierde seizoen van de horrorreeks Slasher…

Slasher: Flesh & Blood volgt een rijke, disfunctionele familie die samenkomt voor een reünie op een afgelegen eiland. Al snel ontdekken ze dat ze tegen elkaar worden opgezet in een wreed spel van leven en dood, terwijl ze worden gestalkt door een mysterieuze gemaskerde moordenaar. Niets is wat het lijkt en niemand is veilig terwijl de spanning – en het aantal doden – oploopt.

Op San Diego ComicCon kregen we de eerste trailer te zien… Het vierde seizoen zelf start half augustus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)