Age of Empires 3’s The African Royals-DLC verschijnt 2 augustus

Op Age of Empires IV is het nog even wachten, maar niet getreurd want in afwachting krijgen we nog een opwarmertje met Age of Empires 3 – The African Kingdoms. Op 2 augustus krijgt de RTS-gigant waarschijnlijk zijn laatste DLC voor Age of Empires IV (2021).

The African Royals legt de focus op de Ethopiërs en de Hausa, de volkeren worden goed in beeld gebracht met hun culturele stijl. Zowel de architectuur, geloof, leger en taal worden zoals we dat kennen uit de serie ook hier accuraat in beeld gebracht.

De populairste battles krijg je meteen voorgeschoteld, namelijk The Battle of the Three Kings, Fall of the Hausa en The Era of the Princes. De Marokkanen en Ethiopiërs zijn alleszins vertegenwoordigd. De Hausa is dan weer een volk dat zich gevestigd heeft in West-Afrika: het huidige Nigeria, Burkina Faso, Ghana, Soedan en Kameroen vallen hieronder.

Wie niet kan wachten kan nu zowel The African Royals DLC als Age of Empires IV pre-orderen op ageofempires.com.

De trailer kan je alvast hier bekijken:

Gepubliceerd door Freijawow

Mijn nonkel kwam al met games en consoles af toen ik nog niet eens kon stappen. Verjaardagscadeaus kiezen was nooit echt moeilijk, er was altijd wel een nieuwe game of gadget die ik nog wou hebben. Doorheen de jaren heb ik veel gegamed, van Age of Empires tot Zelda. FIFA, GTA of Tekken zal ik zeker op de PS spelen, maar je zal me voornamelijk achter mijn PC terugvinden.