FIFA 23 wordt free-to-play, zegt bekende FIFA-leaker

Hebben we nood aan een jaarlijkse editie van EA’s FIFA? Waarom niet een basisversie maken die je dan bijvoorbeeld jaarlijks tegen een klein bedrag kan upgraden? Of waarom niet het spel gewoon free-to-play maken?

Volgens een bekende leaker uit FIFA-middens, namelijk DONK, zit dat er allemaal wel aan te komen. Volgens hem wordt FIFA 23 helemaal free-to-play en zal er ook cross-platform aan te pas komen.

Maar heeft hij het dan over de gewone FIFA of over de razend populaire FUT-spelmodus? Dat is wat de fans zich dezer dagen afvragen.

FIFA 22 zal nog wel steeds de volle pot kosten, maar in navolging van het nieuws dat PES (of eFootball) free-to-play gaat worden, lijkt het een logische stap voor FIFA 23.

Gepubliceerd door Freijawow

Mijn nonkel kwam al met games en consoles af toen ik nog niet eens kon stappen. Verjaardagscadeaus kiezen was nooit echt moeilijk, er was altijd wel een nieuwe game of gadget die ik nog wou hebben. Doorheen de jaren heb ik veel gegamed, van Age of Empires tot Zelda. FIFA, GTA of Tekken zal ik zeker op de PS spelen, maar je zal me voornamelijk achter mijn PC terugvinden.