Hier zijn de eerste twee dino’s uit Jurassic World Evolution 2

Jurassic World Evolution 2

Dino’s zijn cool, en dus is het niet meer dan normaal dat films en games rond dino’s op onze liefde kunnen rekenen. Al stel ik me wel de vraag wat we zouden doen als een van die giganten met veel te scherpe tanden en klauwen achter ons aan zou komen. Jurassic World Evolution gaf ons de kans ons eigen Jurassic Park uit de grond te stampen.

Een tijdje geleden kondigden ontwikkelaar Frontier Development en Jurassic Park-icoon Jeff Goldblum Jurassic World Evolution 2 aan. Ze beloofden ons ook nieuwe dino’s. De eerste twee, namelijk de Amargasaurus en Triceratops krijgen we nu te zien in onderstaande video’s.

Ik krijg er nu al kippenvel van. Niets zo zalig in Jurassic World Evolution als die sirene horen afgaan, de poort die opent en de dino die naar buiten komt gewaggeld…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)