Black Ops 4, WWE 2K Battlegrounds en A Plague Tale: Innocence zijn PS Plus games voor juli

Ook in juli kunnen PlayStation gamers met een PS Plus-abonnement weer rekenen op drie gratis games. En er zitten twee dikke vissen tussen en eentje voor de liefhebbers van stoere mannen in veel te smalle pakjes…

Vanaf maandag 6 juli tot en met 2 augustus kan je onderstaande games binnenhalen.

Call of Duty: Black Ops 4, WWE 2K Battlegrounds en dan exclusief voor PS5 het fantastische A Plague Tale: Innocence.

Vergeet zeker niet voor maandag dus Star Wars Rogue Squadrons binnen te halen want die hoort zeker thuis in je collectie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)