Scheur vanaf nu met een Ferrari 296 GTB over het zonnige Fornite-eiland

Fortnite staat erom bekend om regelmatig uit te pakken met skins van bekende figuren. Zo kan je momenteel je V-bucks uitgeven aan een skin van basketbalster Lebron James.

Sinds de laatste update heeft ontwikkelaar Epic Games iets héél lekkers gedropt op het eiland: een replica van de prachtige Ferrari 296 GTB. Deze fantastische bolide is sinds kort beschikbaar als hybride-model, iets waar de Italiaanse fabrikant ongetwijfeld erg fier op is.

Om dit feit in het zonlicht te zetten heeft Ferrari dus een deal gesloten met Epic om hun bolide in Fortnite te zetten. Daaraan zijn ook enkele quests verbonden waarbij je de topsnelheid moet halen, in de storm moet rijden of time trails moet volbrengen om XP in ruil te krijgen.

Daarnaast kan je ook nog exclusieve Ferrari outfits en Back Bling scoren in de Item Shop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.