De Sims 4 trekt het platteland op met Landelijk Leven-DLC

De Sims 4 Landelijk Leven - Farm Life

De rust en de stilte van het platteland. Leven tussen de natuur en de dieren. Geen vervelende buren in de nabijheid. En wilde feestjes kunnen houden zonder pottenkijkers. Zalig toch? Ik zou wel op het platteland kunnen/willen leven. En De Sims ook precies…

Ervaar de charme van het platteland in De Sims 4 Landelijk Leven. Geniet van het leven in een pittoresk dorpje, maak verbinding met de natuur, teel en oogst producten, breng dieren groot en sluit er vriendschappen mee.

Omarm het dorpsleven – Sluit je aan bij de hechte gemeenschap van Henford-on-Bagley, verken het platteland en alles wat het te bieden heeft, kom meer te weten over de geschiedenis van het dorp, neem een picknickmand mee, geniet van het buitenleven en verbeter je borduurvaardigheden. Sims kunnen dorpelingen ook helpen met klusjes om unieke cadeaus te verdienen, of na een lange dag een lekker sapje of hapje te nuttigen in Het Witte Paard.

Breng dieren groot en sluit er vriendschappen mee – Sims kunnen ook dieren in hun eigen tuin houden om verse melk van koeien, eieren van kippen en wol van lama’s te krijgen. Win het vertrouwen van wilde vossen, konijnen en vogelzwermen voor cadeaus en hulp in de tuin.

Leef van het land – Ga de kaveluitdaging ‘Eenvoudig Leven’ aan waarin je voor elke maaltijd kakelverse ingrediënten moet gebruiken. Of je Sims ze nou telen, in het wild zoeken of op de dorpsmarkt kopen, vers is het beste! En als Sims echt een naam voor zichzelf willen maken: de Finchwick Braderie is de perfecte plek voor het aanprijzen van enorme gewassen, heerlijke taarten en prijswinnende koeien, lama’s of kippen.

Het leven kan soms toch zo eenvoudig zijn eigenlijk. Toch?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)