Lebron James dunkt zich een weg naar Fortnite

Deze week komt Space Jam: A New Legacy uit, de film van Malcolm D. Lee viel in de smaak bij Epic Games. In hun game Fortnite krijgt de Amerikaanse basketbalspeler Lebron James twee King James-skins. De skins van de ster vallen alvast in de smaak bij de fans.

Sterren die terugkomen in de media is natuurlijk niets nieuws. Bij de skins draagt hij zijn Nike-sneakers, iets wat hij maar al te graag zal zien verschijnen in de game. Epic Games laat het niet zomaar bij de twee skins, je kan ook een bundel kopen waar je een themed loading screen optie krijgt en een emote.

Het toevoegen van sterren in de game is niet alleen slim voor de doelgroep, ook hebben ze het bij Epic Games al eerder gedaan. Zo brachten ze de bekendste Fortnite streamer Ninja al en rapper Travis Scott.

De stunt van Epic Games zal er waarschijnlijk voor zorgen dat de jonge spelers van Fortnite de komende weken aan mama zullen vragen voor haar credit card.

Gepubliceerd door Freijawow

Mijn nonkel kwam al met games en consoles af toen ik nog niet eens kon stappen. Verjaardagscadeaus kiezen was nooit echt moeilijk, er was altijd wel een nieuwe game of gadget die ik nog wou hebben. Doorheen de jaren heb ik veel gegamed, van Age of Empires tot Zelda. FIFA, GTA of Tekken zal ik zeker op de PS spelen, maar je zal me voornamelijk achter mijn PC terugvinden.