PS5-titel Ghostwire: Tokyo verschuift naar 2022

Ghostwire Tokyo

Slecht nieuws voor de fans die uitkeken naar Bethesda’s bijzonder titel Ghostwire: Tokyo. Zij zullen iets langer moeten wachten op een release.

Ghostwire: Tokyo, een titel van de makers van horrorkleppers The Evil Within 1 en 2, Tango Gameworks laat dus langer op zich wachten.

Dat liet het team zelf weten via een bericht op hun Twitter-pagina. Ze lieten daarop het volgende weten: ” We willen het spel zo snel mogelijk releasen, zodat jullie een onvergetelijke ervaring kunnen beleven in Ghostwire: Tokio, waar we hard aan gewerkt hebben. Tegelijkertijd zijn we ook gericht op het beschermen van de gezondheid van iedereen bij Tango. Ons nieuwe releasevenster geeft ons de tijd om de wereld van Ghostwire tot leven te brengen zoals we het altijd voor ogen hebben gehad.

Dat verdomde coronavirus smijt dus nog maar eens roet in het eten…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'PS5-titel Ghostwire: Tokyo verschuift naar 2022'

Reacties zijn gesloten.