Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 29)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken!


Praga

Gelukkig! Gelukkig geven ze weer regen en storm en onweer dit weekend! Stel je voor! Een heel weekend zonneschijn… buiten zitten of werken in de tuin, terrasjes doen of naar zee rijden. Een mens mag er niet aan denken!

Het weekend dat staat voor gamen, en niets anders! Dus dit weekend wordt het losse eindjesdag. Alien Isolation en Ratchet & Clank: Rift Apart uitspelen, en ook in Cold War mijn battle pass, die nu op 92 staat, naar 100 brengen.

Qua series? Misschien eens SexLife checken op Netflix! Ik heb me door een paar vriendinnen laten vertellen dat die serie best wel eens de moeite is. En je weet nooit he waar het goed voor is… 😉


MrRolfson

Na twee weken kinderloos geweest te zijn, ga ik vooral quality time inplannen met mijn twee grote schatten. Ze hebben er een fantastische vakantie naar Frankrijk opzitten, wat in schrik contrast zal staan met de regenachtige dagen die ze de komende week voorspellen. Al zal het weekend rustig ingezet worden, want gisteren heb ik mijn tweede prik Pfizer/BioNTech gekregen en mijn lichaam is in overdrive geschoten.

Plezant is anders, maar we doen het voor de goede zaak natuurlijk! Desalniettemin gaan we er het beste van maken. Zo staat er onder andere Fortnite op het menu, waarbij ik meteen ga proberen om level 100 te worden in dit seizoen. Bovendien kan je vanaf nu met een Ferrari 296 GTB over het zonnige eiland scheuren. Dat moeten we uiteraard uitproberen! Daarnaast is mijn moeder ook jarig dit weekend, dus dat wordt zondag gezellig de beentjes onder tafel schuiven.


Lazlo

Vandaag heb ik een tweede dosis Pfizer/BioNTech in m’n linkerarm gekregen én het zou gaan regenen de komende twee dagen. Reden genoeg dus om het rustig aan te doen en aan de slag te gaan met het betere game-werk van het moment.

Dat komt momenteel neer op twee titels die de nodige liefde verdienen: F1 2021 en The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. Over die eerste was MrRolfson al behoorlijk laaiend in z’n review en ik kan hem hier momenteel enkel in bijtreden. Een betere sim van het authentieke F1-circus kun je momenteel niet vinden.

Skyward Sword HD is dan weer spel bij uitstek wanneer vrouwlief even naar iets anders dan racende bolides wil kijken. Ik kreeg op dag van launch een reviewcode in m’n mailbox en ervaar momenteel voor de eerste keer het wonderlijke Skyloft en de mysterieuze wereld daaronder. M’n review krijg je zeer binnenkort op deze heerlijke website.


RoMa

Mijn geweldig avontuur in Ratchet & Clank: Rift Apart zit er op. Toen de credits rolden had ik dat typische gevoel van leegte dat je krijgt als een echte topper uitgespeeld is. Gelukkig heb ik er nog enkele klaarstaan, waaronder A Plague Tale: Innocence.

Eerst ga ik aan de slag met twee nieuwe reviews. Over-the-top hack-and-slash geweld vind ik bij Samurai Warriors 5, enge, nerveuze cyberhorror bij Observer: System Redux. Beide reviews spoedig verteerbaar tussen al ons lekkers.

Season 5 is net uit in Fall Guys: Ultimate Knockout met 6 nieuwe maps en tal van andere nieuwe zaken. Alsof ik nog redenen nodig had om deze kapot te spelen. +200h playtime, still going strong!

Op Netflix heb ik in sneltempo Lupin gebinged, wat best aangenaam was. Nu ben ik begonnen met een gerenommeerde serie over een absolute game klassieker: Castlevania! De start was alvast héél sterk en verdomd goor en bloederig. En als je nog meer inspiratie zoekt op Netflix, check dan zeker deze special!


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.