Speel Marvel’s Avengers gratis van 29 juli tot 1 augustus

Marvel's Avengers

Marvel’s Avengers, hoe zit het daar nu eigenlijk mee? Als je geen flauw idee hebt of die game iets voor jou is, of als je gewoon twijfelt of wilt ontdekken of al die verhalen waar zijn, dan kan je volgende week een antwoord krijgen op je vragen.

Square Enix laat weten dat hun Marvel’s Avengers van 29 juli tot 1 augustus gratis speelbaar is op PlayStation, pc (via Steam) en Stadia. Xbox-gamers die zijn er dan weer aan voor de moeite en moeten nog even geduld oefenen vooraleer zij aan de beurt komen.

Square Enix doet dit ter ere van de start van het zomer-blockbuster-seizoen en de permanente lancering van de multiple-hero-feature in de game. Deze feature debuteerde in april als onderdeel van het Tachyon Anomaly-evenement en laat spelers voor elke online-multiplayer-missie teams vormen met meer dan één versie van dezelfde superheld, waardoor de matchmaking sneller en makkelijker verloopt. 

Tijdens het all-access-weekend kan iedereen die de volledige game* eens wil proberen hem gewoon downloaden in de digitale winkel van het betreffende platform. Wanneer spelers na afloop van de all-access-periode besluiten de game op hetzelfde platform te kopen, behouden ze alle aankopen die ze deden en vorderingen die ze tijdens het all-access weekend maakten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)