fbpx

Assassin’s Creed Valhalla Siege of Paris-DLC zou 5 augustus verschijnen

Assassin's Creed Valhalla

Wie herinnert zich nog de afleveringen in de serie Vikings waarin Ragnar, Bjorn en hun troepen Parijs belegeren en het opnamen tegen Rollo die voor de Franse koning vocht? Epische scenes die je binnenkort zelf kan naspelen in Valhalla.

En met binnenkort bedoelen we 5 augustus! Op de Microsoft Store verscheen immers een pagina, die inmiddels weer verwijderd werd, waarop 5 augustus als releasedatum werd meegegeven.

Maar er is altijd iemand die sneller is en in dit geval was dat Twitteraar  CriptAssassINI. Hij deelde de foto via zijn Twitterpagina.

Als fan van zowel de game als de serie Vikings, heb ik hier alvast heel veel zin in. Al is het natuurlijk afwachten want Ubisoft zelf liet nog niets van zich horen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: