Netflix lost eerste trailer voor The Witcher: Nightmare of the Wolf

Naast hun eigen gaming plannen heeft Netflix ook heel wat series en films gebaseerd op videogames. Het The Witcher-universum is er daar eentje van. Naast een tweede seizoen voor The Witcher-serie zelf is er ook de animatiereeks Nightmare of the Wolf.

Zoals je al hebt kunnen raden is deze nieuwe animatiefilm een spin-off van de Netflix-serie The Witcher. De basis voor de verhaallijn richt zich op Vesimir, Geralts mentor en tevens een Witcher.

De film draait vanaf 23 augustus op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)