The Witcher: Monster Slayer is nu uit op iOS en Android

Heb je altijd al eens goesting gehad om in de huid van Geralt of Rivia te kruipen en het Witcher-universum te doorkruisen? Dan hebben we slecht nieuws voor jou, want dat zal waarschijnlijk nooit gebeuren.

Heb je echter zin om in de virtuele wereld van de Witcher te duiken, monsters te slayen en het avontuur op te zoeken? Dan hebben we wel goed nieuws voor jou, want dat kan wel.

De mobiele game The Witcher: Monster Slayer is nu namelijk beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Wanneer je voor 28 juli inlogt op de game krijg je de Kaer Morhen Steel Sword in je inventory. Dit wapen zorgt voor 10% meer Experience Points via het doden van monsters. Zo kan alvast een voorsprong pakken op je collega Witchers die dat niet of te laat doen.

Je kan de game dus gratis downloaden via de appstore (iOS) en Google Play (Android). Zeker doen want wie weet, misschien versier je nog een real life date met Yennefer of Ciri?

Gepubliceerd door Freijawow

Mijn nonkel kwam al met games en consoles af toen ik nog niet eens kon stappen. Verjaardagscadeaus kiezen was nooit echt moeilijk, er was altijd wel een nieuwe game of gadget die ik nog wou hebben. Doorheen de jaren heb ik veel gegamed, van Age of Empires tot Zelda. FIFA, GTA of Tekken zal ik zeker op de PS spelen, maar je zal me voornamelijk achter mijn PC terugvinden.