Het Wrath of the Lich King-bordspel komt in november

The Burning Crusade is nog maar net uit en er komt een Wrath of the Lich King bordspel, wat is het verband? Z-Man, de uitgever van het bordspel heeft gekozen voor WOTLK als variant op hun Pandemic bordspel.

In het spel Pandemic moet je als spelers samenwerken om het virus te stoppen. De game krijgt een leuke herwerking waar je niet COVID-19 maar The Lich King moet stoppen.

Een van de meest legendarische World of Warcraft characters wil zijn Scourge verspreiden doorheen Northrend. Momenteel vecht je in Shadowlands tegen Sylvanas, maar voor deze klassieker duiken we graag weer het verleden in.

De eerste versie van Pandemic kwam uit in 2008, net als Wrath of the Lich King trouwens.

De game komt pas uit in november 2021, maar je kan het nu al bestellen.