Jackass-nieuwkomer Poopie overleeft nipt stunt met haaien op filmset

Jackass Forever

De bende van Johnny Knoxville kent iedereen: Steve-O, Bam Margera, Wee-Man, ga zo maar door. Recent zagen we een nieuw lid en de trailer van Jackass Forever verschijnen.

In dit bericht staat nieuwkomer Poopie centraal. De nieuwkomer heeft bij zijn eerste optreden in de nieuwe Jackass-prent zijn entrée niet gemist. Meer nog, de man bekocht zijn stunt bijna met zijn leven…

Het nieuwe lid van Jackass ging samen met de crew opnames maken voor het programma Shark Week op Discovery Channel. Dit programma gaat al mee sinds 1988 en Knoxville liet weten dat er tot nu toe nog niets misgelopen was met de crew.

Voor alles een eerste keer dacht de kersverse Jackass-ster waarna hij tijdens een stunt meteen in een school haaien belandde. Hij was uiteraard helemaal in paniek en werd gebeten in zijn hand. De gevolgen waren niet niets, doorboorde aders en verscheurde pezen. Dankzij topdokters en een geweldig team maakte hij een geweldige recovery.

Gisteren vertelde Kevin jullie reeds alles over deze nieuwe, dolle en waanzinnige prent. Daar lees je alles over in dit artikel.

Wat we zeker weten is dat dit de laatste film wordt van Johnny Knoxville. Tijdens het maken van de film was hij nog 49, inmiddels is hij 50 jaar oud. Hij bevestigde dit nieuws nog maar eens in de Jimmy Kimmel Live show.

Omdat we allemaal fan zijn van Johhny en zijn makkers posten we hieronder graag nog eens de trailer.