Plaatsvervangende pijn in eerste trailer van Jackass Forever

Jackass Forever

Hi, I’m Johnny Knoxville.
Welcome to Jackass!

Dat waren de profetische woorden van hét gezicht van de legendarische show op MTV. Iedereen herinnerd zich ongetwijfeld de vele legendarische stunts die Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius en co uitvoerden. Zo herinner ik mij als gisteren de aflevering waarin Tony Hawk na vele mislukte pogingen er toch in slaagde om op zijn skateboard door een looping te rijden.

De show was begin jaren 2000 razend populair over de hele wereld. En dat terwijl de show in anderhalf jaar slechts 25 afleveringen telde. Na het einde op televisie brachten de heren nog vijf films uit, waarna het jaren stil bleef. In tussentijd worstelde Bam Margera vooral met zichzelf waardoor hij niet te zien zal zijn in de film en kwam Ryan Dunn om in een jammerlijk auto ongeluk.

Maar nu, elf jaar na het legendarische Jackass 3D, zijn de heren terug in Jackass Forever. Ze zijn allemaal wat ouder en rijper geworden, Knoxville is ondertussen 49, maar dat wil niet zeggen dat ze minder nood hebben aan de adrenaline.

Na vele teasers op de sociale media, bracht Paramount Pictures vandaag eindelijk de volledige eerste trailer uit van Jackass Forever. Kijk en geniet gedurende twee minuten en laat je meenemen in een nostalgische trip vol plaatsvervangende pijn.

Jackass Forever moet vanaf 21 oktober te zien zijn in de bioscopen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.