Check de eerste trailer voor de nieuwe horrorprent van Aquaman-regisseur James Wan

Aquaman was een fantastische film. James Wan, de man achter deze prent, is ook de kerel achter Furious 7 en het Conjuring-universum. Met Malignant serveert hij ons wederom een straffe horrorprent.

Het leven van Madison Mitchell wordt verstoord wanneer verschrikkelijke visioenen haar achtervolgen. Wat is dit kwaadaardige wezen dat haar stalkt en deze gruwelijke moorden pleegt?

Met deze originele horror thriller keert regisseur James Wan (Aquaman, Furious 7, Conjuring universum) terug naar zijn cinematografische begin. De film zal vanaf 1 september in de bioscopen worden uitgebracht door Warner Bros. Pictures.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)