Pokémon Unite nu beschikbaar op Nintendo Switch

Fans van Pokémon hebben er weer eentje bij om zich mee te amuseren deze zomer. Pokémon Unite, Pokémons eerste strategische spel voor teamgevechten, is vanaf nu immers beschikbaar op Nintendo Switch.

In Pokémon Unite nemen spelers het tegen elkaar op in teamgevechten van 5 tegen 5. Tijdens deze gevechten proberen ze samen met hun teamgenoten wilde Pokémon te verslaan en hun level te verhogen, zodat ze hun eigen Pokémon kunnen evolueren.

Het is de bedoeling dat ze de Pokémon van hun tegenstanders verslaan. Hierbij moeten ze proberen om binnen de toegekende tijd meer punten te verdienen dan het andere team.

De release van Pokémon Unite voor Nintendo Switch biedt spelers de mogelijkheid om deel te nemen aan het eerste seizoen van het spel. Dit is getiteld ‘Welkom op het eiland Aeos!’

De seizoensgevechtspas is goed voor vele beloningen: van in-game valuta tot Holowear. Spelers moeten gedurende het seizoen zowel dagelijkse als wekelijkse missies volbrengen om het niveau van hun gevechtspas te verhogen en de bij dat niveau horende beloningen te verkrijgen.

Daarnaast kunnen spelers die de premiumpas aanschaffen, nog meer beloningen verdienen, waaronder Pikachu met Holowear in hiphopstijl en Cinderace met Holowear in kapiteinsstijl.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)