2K Sports deelt eerste nieuwe features voor NBA 2K22

Wat de FIFA-reeks is voor de voetbalfans, dat is 2K’s NBA-reeks voor de basketbalfans, een jaarlijkse traditie die je absoluut niet links kan laten liggen. Al moeten we hier wel aan toevoegen dat 2K er wel in slaagt jaarlijks te verrassen met een nieuwe editie. Iets waar ze bij EA Sports nog iets kunnen van leren.

Ook dit jaar dus een pak nieuwe features in 2K Sports NBA 2K22-titel en dewelke dat zijn, dat lees je hieronder:

  • Gameplay – On-court gameplay bewegingen zullen spelers meer controle geven over hoe ze de bal scoren om offensieve moves en combo’s te verbeteren en hoe ze die moves aan de defensieve kant counteren;
  • Seizoenen – Seizoenen zijn fan-favoriete ervaringen en stellen spelers in staat hun hoepelambities uit te breiden en te verbeteren lang na de lancering van de game met meer content, meer beloningen en meer manieren om te spelen;
  • MyTEAM – Een geëvolueerde ervaring geeft MyTEAM-spelers meer manieren om hun eigen dreamteams te bouwen en met ze te wedijveren. Nieuwe uitdagingen, beloningen en evenementen maken elk seizoen fris en uniek;
  • Nieuwe stad – De grootste onlinebasketbalgemeenschap krijgt een make-over. Stap in een gloednieuwe City vol leven, activiteit en interactiviteit;
  • Nieuwe buurt – Op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc-platforms nemen spelers het tegen elkaar op in een gloednieuwe buurt, gebouwd op de ruime dekken van een zeilend cruiseschip;
  • MyCAREER – De gloednieuwe City en MyCAREER worden één in een baanbrekende verhalende ervaring op PlayStation 5- en Xbox Series X|S-consoles;
  • MyNBA & MyWNBA – Bouw een winnende franchise

2K Sports voegt er meteen aan toe dat dit niet alles is en dat we de komende weken nog meer info zullen krijgen. NBA 2K22 verschijnt 10 september op PS5 en PS4, Xbox Series X|S en Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)