De PlayStation zomerdeals leveren je kortingen op tot 70 procent

Waarom zou je een game nog bij launch kopen en de volle pot betalen? Tegen het tempo dat PlayStation uitpakt met koopjes en deals, kan je toch beter even wachten? Met de zomerkoopjes die nu gestart zijn, scoor je al snel kortingen tot 70 procent.

Zit je daar met al dat vakantiegeld, inkomsten van studentenjobs of andere inkomsten. Op vakantie gaan? Dat is riskant in tijden van corona. Wat niet riskant is, dat is games kopen, veilig thuisblijven en vooral veel gamen.

Met andere woorden het moment om de PlayStation Store in te duiken en eens te gaan neuzen in de koopjes. En geloof me, er is altijd wel die ene game die je absoluut wil hebben of die nog ontbreekt in je collectie.

Een greep uit het aanbod: Returnal, It Takes Two (de coöp topper van het moment trouwens), Star Wars Jedi: Fallen Order, Dying Light Enhanced Edition, enzovoort.

En het goede nieuws is dat die kortingen zowel gelden voor PS4- als voor PS5-games! En dat heel wat PS4-games ondertussen ook kunnen rekenen op een gratis PS5-upgrade!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)