Schaaf je Japans bij in nieuwe gameplaytrailer van Lost Judgment

Judgment kwam in 2018 op de markt. Maar door de next-gen versie sprak de game een nieuw publiek aan waardoor het aan populariteit won. Ook Luca was best onder de indruk van de game en beloonde hem in de review met een welverdiende 7.

Door het succes van de eerste game, ging ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio opnieuw aan de slag en begonnen te ze werken aan het vervolg, dat de toepasselijke naam Lost Judgment meekreeg.

Deze game uit het Yakuza-universum komt op 24 september naar de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S. Een PC-versie werd nog niet aangekondigd.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.